Zmaksymalizuj spalanie tkanki tłuszczowej

Z następującym artykułem zamierzamy dać kilka zaleceń w celu zwiększenia „spalania” tłuszczów, podkreślając zwłaszcza w żywieniowych. Zachęcamy do odwiedzenia strony Fit Sylwetka, na której znajdziesz wiele porad i artykułów poświęconych sposobom na odchudzanie i nie tylko. Zgłębisz temat dobrania odpowiedniej diety. A póki co sprawdź nasze porady związane z ograniczeniem tkanki tłuszczowej. Gotowi? Zróbmy to!

spalanie tkanki tłuszczowej

Dystrybucji makroskładników

Jest to jeden z czynników, że większość zmian, jeśli chodzi do diety, gdzie widzimy diety których procenty węglowodanów 60%, inne w przypadku, gdy zdekantowany przez keto dieta z 5-10%, itd. Moim zdaniem większość zaleceń mają tendencję do pracy ze względu na deficyt kaloryczny, ale ponieważ jest to podejście na dłuższą metę wolę to:

  1. Tłuszcz: 45%
  2. Białko: co najmniej 75% muszą pochodzić ze źródeł o wysokiej wartości biologicznej mleka, jaj, mięs, owoców morza, ryb, serwatki, mieszanki zbóż, itp.
  3. Węglowodany: 25% – Te muszą pochodzić ze źródeł naturalnych i jeśli to możliwe włóknistej takich jak owies, quinoa, warzywa, bulwy, kuskus, ryż, makaron, owoce i mimo, że jego ilość jest minimalna musi być najważniejsza:
  • warzywa: jak widać nie umieścić ryżu lub makaronu integralną, który jest niewyraźne, czyli jeśli bierzemy 60 g biały ryż + brokuły będzie miał te same IG i taką samą ilość błonnika niż brązowy ryż, więc znaczenie diety jest wiedzieć, jak połączyć żywności.
  • tłuszcz: Grupa ta obejmuje nasiona lnu, oliwy z oliwek, orzeszki ziemne, migdały, orzechy, masło orzechowe, niebieski ryb (ze względu na ich ilość w-3), kokosowy (podstawowych), sery, itp. Musimy szukać naturalnych źródeł, uniknąć uwodornione tłuszcze lub nadużywanie omega-6, od konkurencyjnych na poziomie enzymów z omega-3, które chcemy być na wysokim poziomie.

Jak zorganizować posiłki?

Aby zmaksymalizować potencjał tłuszczu Płonący dieta musi wiedzieć, kiedy do wprowadzenia żywności, ponieważ chociaż deficyt kaloryczny co naprawdę jest preferuje skali, możemy dostać się do zmniejszenia barier, które stawia nas nasze ciało, kiedy jesteśmy w deficyt kaloryczny.

Ważny jest deficyt w wysokości 400kcals dotyczące nasze łączne wydatki i jeść białek co 5 godzin, w przeciwieństwie do, co wielu uważa, jest nie związane z absolutnie z mitem zwiększyć metabolizm, jeśli nie z syntezy białka, który zaczyna rozkładające się przeszłości 180 minut, jak widać na wykresie, związane z poziomu insuliny. Aby zobaczyć wykres możemy myśleć, że musimy połączyć białka + węglowodanów podniesienie poziomu insuliny, kluczowym czynnikiem w syntezie białek. Jednak rzeczywistość jest inna, pojedyncze białko sam jest w stanie wystarczająco podnieść stężenie insuliny na ten efekt.

Białka i podniesienie poziomu insuliny

Następnie przyjrzymy się jak różne rodzaje białek podnieść poziom insuliny, jest wielkie zainteresowanie białka serwatki. Efekt ten białka serwatki może być ze względu na wysoki poziom glutaminy, który jak wiemy jest doskonały immunostymulator w komórkach pancreas2 beta. Wątpliwości, że masz nas jest tak, aby być podnoszenie insuliny co określoną liczbę godzin może mieć wpływ na utratę tłuszczu, ponieważ hamuje lipolizę. Musimy myśleć że lipoliza zmniejsza się przez obecność węglowodanów, wysoki poziom we krwi jest trujące (objawy cukrzycy), z tego powodu ciała woli używać glukozy do tłuszczu, nie dlatego, że masz preferencje dla niego.

Przykładem tego jest duch, gdy zjadamy napojów alkoholowych, nasz organizm woli do metabolizowania etanolu zamiast węglowodanów lub tłuszcze, to oznacza, że nasz organizm woli etanolu jako źródła energii? Nie, po prostu uniknąć wysoki poziom to toksyczny.

Nie zapominajmy, że wszelkie makroskładników może stymulować uwalnianie insuliny, włącznie z tłuszczami przez cholecystokinina (CCK), jednak wysoki poziom insuliny i jej rola jest inna w obecności makroskładników.

Pokarmy bogate w białko i tłuszcze, w tym insuliny co 5 godzin wzrośnie, ale nie spadek Lipoliza jest jedyną zmianą, która występuje większa utlenianie białek, dając podstawę do mocznika i innych produktów, które mogą być używane do syntezy glukozy.

Bez wątpienia najważniejszą częścią posiłków. Interwał czasu, który idzie z 1 h przed treningiem do 3-4 godzin. Moim zdaniem można pominąć spożycie przed treningu, zastępuje kawę do stymulacji lipolizy, od kofeiny, wolnych kwasów tłuszczowych w krwi jest transportowany do komórek być metabolizowany.

W ten sposób połączenie glukozy niski powodują większą wrażliwość na insulinę przez mięśnie i odszkodowania w syntezie glikogenu, efekt ten znajduje odzwierciedlenie w osoby, która wykona Ramadan, pomijając śniadanie.

Szybkie działanie kofeiny. Poprawia wydolność fizyczną i zmniejsza zmęczenie. Idealne na szybki wzrost energii

Co wpływa na wydajność?

praca nad zmnijszeniem tłuszczu w organizmieWielu krytyków tej techniki twierdzą, że nie do jedzenia w pre treningu zwiększa zmęczenia, zmniejsza siłę, wydajność i nawet utratę mięśni masa. Jednak jak zobaczymy poniżej rzeczywistość jest zupełnie inna.

Jak widzimy w estudio10 ludzi, którzy tak wysokiej intensywności ćwiczeń podczas ramadanu (na czczo przed treningiem) zwiększenie masy mięśniowej (FFM) po jej ukończeniu i utrzymać ten sam procent tłuszczu [BF (%)]. Fakt, że znajduje odzwierciedlenie w jego waga [BW (Kg)].

Pod względem wyników sportowych były ważne różnice:

To że Ci ludzie że czczo zwiększenie jego mocy maksymalnej (PP) 803.54 do 878.14. Średni pobór mocy (MP) również wzrosła z 591.71 do 617.24.

Odzwierciedla to, że poziom normalnej glukozy we krwi i niski poziom glikogenu mięśniowego nie wpływa na wydajność, gdy mówimy o krótkie ćwiczenia takie jak waga, gdzie potrzebujesz wielką siłą w bardzo krótkim czasie. Jest to jasne, że Wielka część wydajności wiąże się z rekrutacji jednostek silnikowych różnych progu pobudzenia (rozmiar zasada).

Oznacza to, że trening siłowy progresywnego idzie rekrutacji włókien gdzie w pewnym momencie, większość włókien mięśniowych są stymulowane.

Zasada ta mówi nam, aby ruchy lub ćwiczenia, które wymagają niewielkiej siły do rekrutacji pierwszy mały (słabe i powolne) znany również jako niski próg włókien pobudzające (typ I włókna), podczas tych ćwiczeń, które potrzebują więcej energii rekrutują więcej jednostki silnika niski próg i niektóre motor najwyższy próg pobudzenia (typu IIa włókien).

Jedzenie po treningu

Ten ma ogromne znaczenie ponieważ, jak już mówiliśmy ciało jest w stanie szczególną wrażliwość, tzn że tkanki mięśniowej działa jak gąbkę, składników odżywczych, gdzie większość spożycia, co robimy będzie przeznaczonych do tego obszaru.

Jednak wiele osób są zdezorientowani, kiedy chodzi o ustanowienie tego spożycie, ponieważ Internet jest źródłem bardzo duże, ale również bardzo strzeżony, gdzie możemy przeczytać, że nie należy przyjmować mleka, ponieważ spowalnia wchłanianie, że jeśli należy unikać węglowodanów, bo one akumulują się w tłuszczu, Kreatyna jest niemożliwe, aby wziąć go w post-entreno, bo nie ma wpływu i długo etcetera, który możemy zabrzmi w ogóle…

Co należy zrobić, po treningu?

Być może jedno z pytań najbardziej powtarzany w sporcie, co należy zrobić, aby odzyskać szkolenia i stres odczuwany mięśni?. Aby odpowiedzieć na to pytanie, musimy zrozumieć, że są 3 czynniki, które przynoszą korzyści syntezę białek.

3 czynniki te działają na via mTOR, znany jako szlak syntezy białka. Jest to dość obszerny temat, w którym mógł mówić mRNA, 60s rybosomalne podjednostce, podjednostki 40s i długo itp, które możesz zostawić równe lub więcej mylące na początku. Dlaczego jesteście zamierzać część, która nas interesuje, że jedzenie takich poprzez stymulowanie.

Po treningu shake

Paramount jest wkład aminokwasów, które mogą być wnoszone do mięśni. Dowolnego źródła białka o wysokiej wartości biologicznej służy jednak, jako zalecenie osobiste sugerują, że jest shake białka serwatki + 200-400 mL mleka

Nowa Ulepszona formuła! Najwyższej jakości koncentrat białka serwatki. Teraz z większą ilość białka przez usługę. Bez lecytyny sojowej.

Powodem jest to, że spożywcza nasilenie opróżniania żołądka, które zamierzają po treningu, ponieważ długie trawienie może dać nam wszelkie problemy żołądkowo-jelitowe takie jak odblask arkadami, obrzęk, uczucie ciężkości, itp.

Dlatego dla zalecenia podjęcia z mleka dlatego kazeiny (białko, które jest 80% mleka) jest białkiem powolny asymilacji, która utrzymuje się pozytywny bilans azotu przez dłuższy czas (dodatni bilans azotowy jest tłumaczony jako Państwa do) nabolico, czyli tworzenia tkanki lub makrocząsteczek z mniejszych cząsteczek).

Jak widać na poniższym wykresie, grupa ludzi, biorąc białko serwatki + caseina (Grupa WC) zdobył więcej masy mięśniowej niż biorąc białko serwatki + BCAA (WBG grupy).

Skutek ten wzrost masy mięśniowej, również zwiększyć przyrost siły, fakt, że było odzwierciedlenie, kiedy uczestnicy byli Twoim 1RM (powtórzenie maksymalną lub Maksymalna waga który wznosi się w powtórzeniu) naciśnij bankowości. Ponownie uczestnicy, którzy wzięli serwatki + caseina miał wyższe 1RM.

To lepiej zajmie 15-20 min więcej, aby wchłonąć go i syntezę białek jest wyższa.

Jednak wiele fitness „guru” niezalecane, milkshake po pociąg, bo mówią, że mleko opóźnione opróżnianie żołądka, w porównaniu do wody. To stwierdzenie jest prawdziwe, jednak szukasz jest efektywność i nie prędkość, czyli, co jest ważne jest funkcja, która spotyka się w naszym organizmie, szybciej nie oznacza większą syntezę białek.

Koktajl z mleka

Jest to ratyfikowały nawet z pełnego mleka (tłuszczu jest jednym z elementów, które ma więcej wpływ na opróżnianie żołądka). Jak możemy przeczytać w badaniu „Mleko spożyciu stymuluje netto mięśni białko syntezy następujących ćwiczeń oporowych” było że ludzie którzy pili syntezę białek mleka był 2,8 razy większa, że grupa, która pili mleko odtłuszczone, chociaż tych, którzy pili mleko odtłuszczone zajął się 70% więcej mleka.

Ten fakt był odzwierciedlony przez poziomów fenylo alanina (Phe) i treoniny (Thr) spożycia. Gdzie FM jest mleka odtłuszczonego mleka WM i całości.

Na temat ilości węglowodanów post-entreno, który należy pić zależy od ćwiczeń, czas trwania i intensywność.

Wnioski

W tym przypadku, który jest podnoszenie ciężarów, z jedzenia 0,5 g na kg masy ciała to wystarczy, musimy wziąć pod uwagę węglowodanów w mleka (laktoza).

Dla tych dni robimy wagi + spożycia węglowodanów HIIT będzie 1 g na kg masy ciała od bycia jednym ćwiczeń beztlenowych, glikogenu przechowuje spadek szybciej (najbardziej potrzebują węglowodanów, aby wypełnić je).

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *